Ліга Європи

Довбик вийшов на публіку: форвард Роми зробив заяву після голу і дебютного матчу у Лізі Європи

Переглядів 365
Богдан Чернишевський
1 голос
Артем Довбик. Фото: ФК Рома
Нападник Роми Артем Довбик відреагував на результат стартового матчу Ліги Європи проти іспанського Атлетіка Більбао (1:1) в якому українець відзначився голом.

Форвард Роми Артем Довбик висловився про результат першого матчу своєї команди в Лізі Європи проти Атлетіка Більбао (1:1).

Рома втратила перемогу на останніх хвилинах матчу, більшу частину гри мінімально ведучи в рахунку. Єдиний гол італійців на рахунку українця Довбика. Він вийшов на поле в стартовому складі і був замінений на 80-й хвилині, коли його команда ще не пропустила.

🔥Відео голу Довбика🔥

Після гри форвард звернувся до вболівальників «вовків» у соціальних мережах.

«Незадоволені результатом дебютної гри в Лізі Європи, але рухаємося вперед. Побачимося в неділю!», – написав Довбик в Instagram.

  • Українець забив свій перший м'яч за новий клуб в єврокубках, на рахунку Довбика три голи в трьох останніх матчах Роми.
  • Наступний матч римський клуб проведе в неділю, 29 вересня на домашньому полі проти Венеції, початок – о 16:00 за київським часом.
  • У Лізі Європи наступним суперником італійської команди стане шведський Ельфсборг, виїзний для клубу Довбика матч пройде 3 вересня о 22:00 по Києву.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт