Ліга Європи

Ексхавбек Динамо назвав наймандражніший матч у своїй кар’єрі: це не фінал Ліги Європи з Дніпром

Переглядів 53
Владислав Лютостанський
1 голос
Валерій Федорчук, фото: ФК Дніпро
Колишній український півзахисник Валерій Федорчук розповів, який поєдинок у своїй кар'єрі вважає найбільш хвилюючим. Ця зустріч відбулася в Києві.

Колишній півзахисник Дніпра та Динамо Валерій Федорчук зізнався, що фінал Ліги Європи 2014/15 із Севільєю (2:3) не був найбільш мандражним матчем у його кар'єрі.

Відповідне звання ексхавбек віддав поєдинку 1/2 фіналу з Наполі у Києві (1:0). Нагадаємо, що в першій грі в Неаполі між командами була зафіксована нічия (1:1).

«Найбільший мандражний матч – не фінал. У фіналі ти розумієш, що в тебе одна гра і все. Найбільш мандражний поєдинок був у півфіналі з Наполі. Під дощем, на «Олімпійському», весь стадіон забитий, і ти розумієш, що маєш виграти, аби вийти у фінал», – сказав Федорчук ютуб-каналу «Fantastic Football».

  • За Дніпро Федорчук провів 45 матчів, забив один гол та віддав одну результативну передачу.
  • У лютому 2016 року він змінив клубну прописку та став гравцем київського Динамо, однак покинув команду вже влітку 2017-го.
  • Також 36-річний ексхавбек встиг пограти за Кривбас, ФК Львів, Карпати, Волинь, Верес, Маріуполь, Рух та латвійську Ригу. Навесні 2023 року Федорчук завершив ігрову кар'єру.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт