Ліга Європи

Кривбас офіційно назвав домашню арену на кваліфікацію Ліги Європи: де команда Вернидуба зіграє проти Вікторії

Переглядів 264
Артем Жилінський
1 голос
«Футбольна арена Кошице». Фото: Кривбас
Віце-президент футбольного клубу Кривбас Артем Гагарін офіційно заявив, що команда Юрія Вернидуба зіграє домашній матч кваліфікації до Ліги Європи проти Вікторії на стадіоні в словацькому Кошице.

Криворізький Кривбас підтвердив, що цього сезону кваліфікаційні матчі Ліги Європи проводитимуться на стадіоні у словацькому Кошице.

Віце-президент Кривбасу Артем Гагарін розповів, чому Дніпро-1 відіграв важливу роль у виборі саме цього міста для домашнього матчу в Лізі Європи.

«Основним критерієм щодо «домашнього» стадіону на ці раунди була логістика. Ми розглядали арену в Кошице із самого початку, але вона вже була задіяна іншим українським клубом.

Після зняття цієї команди зі змагань ми одержали дозвіл і тепер можемо офіційно підтвердити, що Кривбас зіграє матчі єврокубків у Словаччині.

Також Гагарін зазначив, що на групову стадію єврокубків зі стадіоном проблем нема, адже клуб давно вже все обрав.

«Зі стадіоном на групову стадію ми давно визначилися – це одна з арен Євро-2024, у місті Кельн, але зараз про це говорити ще зарано. Попереду дуже тяжкі матчі кваліфікації», – заявив Гагарін для пресслужби криворізького клубу.

  • Нагадаємо, що в минулих двох сезонах стадіон у Кошице був домашнім для Дніпра-1, який у липні знявся з чемпіонату України й зазнав дві технічні поразки від угорської Академії Пушкаша у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій з сумарним рахунком 0:6.
  • Матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між Кривбасом і Вікторією відбудуться 8 і 15 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт