Ліга Європи

Не Польща: журналіст повідомив, де Динамо гратиме матчі основної стадії Ліги Європи

Переглядів 256
Віктор Глухенький
1 голос
«Фолькспаркштадіон». Фото: Google
За інформацією польського журналіста-інсайдера Пйотра Шльонки, свої формально домашні поєдинки в основному раунді Ліги Європи київське Динамо гратиме у Німеччині.

Чергова зміна локації. Як інформує наш польський колега Пйотр Шльонка, спираючись на власні, неназвані джерела, київське Динамо свої домашні матчі в основному раунді Ліги Європи гратиме у німецькому Гамбурзі, а не польському Любліні, де пройшли поєдинки кваліфікації Ліги чемпіонів. 

«Динамо, швидше за все, проведе матчі ЛЄ в Німеччині, в Гамбурзі. Я б дуже хотів, щоб Польща стала домом для Динамо, але наразі це малоймовірно. Можливо, суперники і їх рейтинг щось змінить», – написав Шльонка на своїй сторінці в Х.

  • За підсумками жеребкування, яке відбулося сьогодні, 30 серпня, Динамо дістало в суперники на основній стадії Ліги Європи італійські Рому та Лаціо, іспанський Реал Сосьєдад, турецький Галатасарай, чеську Вікторію, латвійський РФШ та німецький Хоффенхайм.
  • На внутрішній арені команда Олександра Шовковського після чотирьох турів (два зіграних матчі) має в активі шість очок та займає восьму сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт