Ліга Європи

«Не використали своїх шансів і поплатилися за це»: тренер Довбика оцінив прикру нічию Роми у матчі Ліги Європи

Переглядів 134
Артем Жилінський
1 голос
Іван Юріч. Фото: Рома
Головний тренер римської Роми Іван Юріч дуже засмутився через нічию своїх підопічних у матчі першого туру основного етапу Ліги Європи проти Атлетіка (1:1).

Вчора, 26 вересня, Рома не змогла обіграти Атлетік (1:1) в рамках першого туру Ліги Європи. Нагадаємо, що єдиний гол у складі римлян забив український нападник Артем Довбик.

Наставник Роми Іван Юріч задоволений виступом своїх підопічних, але відзначив другий тайм у виконанні своїх опонентів.

«У нас були дуже хороші моменти, коли ми грали у чудовий футбол, і весь стадіон це відчував. У другому таймі наші суперники більше увійшли до гри – грали у довгий м'яч, вигравали підбирання. Атлетік звик грати у такий футбол. Вони пресингують і не дають можливості пресингувати їм самим. Ми трохи поборолися, але не дали їм жодного шансу».

На думку Юріча, рома не використала свої моменти протягом гри і тому поплатилася за це результатом.

«Це дуже прикро. У першому таймі ми створили кілька добрих моментів, створювали гольові моменти. Ми мали забивати. Нам потрібно було діяти холоднокровніше і агресивніше. Нам потрібно було трохи більше за якість. Ми не використали своїх шансів і поплатилися за це. Але було багато позитивних моментів».

Фахівець сподівається, що команда збереже бойовий настрій і до наступного матчу у внутрішньому чемпіонаті.

«Рома зробила те, що планувала. Прикро за результат, тому що я побачив багато хороших речей у останніх двох іграх. Тепер готуватимемося до наступної гри, але ми маємо зберегти цей настрій. Я думаю, що треба готуватись до одного матчу. Хлопці це зрозуміли та грали добре», – цитує Юріча офіційний сайт Роми.

  • Довбик у дебютному сезоні за Рому провів шість матчів у всіх турнірах, в яких забив три голи і оформив один асист.
  • 29 вересня римляни проведуть наступний матч в Серії А проти Венеції.
  • В другому турі Лиги Європи Рома зіграє на виїзді зі шведським Ельфсборгом (3 жовтня).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт