Ліга Європи

«Відзначити нема кого»: ексгравець Динамо незадоволений грою лідерів команди Шовковського проти Лаціо

Переглядів 45
Артем Жилінський
1 голос
Микола Шапаренко. Фото: ФК Динамо
Колишній футболіст одеського Чорноморця та київського Динамо Віктор Хлус розчарований грою Андрія Ярмоленка, Миколи Шапаренка та Олександра Піхальонка у матчі проти Лаціо (0:3).

Ексгравець київського Динамо Віктор Хлус проаналізував виступ лідерів команди Олександра Шовковського проти Лаціо (0:3) в рамках Ліги Європи. Експерт незадоволений виступом Андрія Ярмоленка та Миколи Шапаренка.

«Щодо Ярмоленка, то те, на що в нього вистачає сил, він і робить. Але у сучасному футболі цього вже мало. А Шапаренка я на полі взагалі не бачив. Що таке клас півзахисника? Гравець цього амплуа повинен однаково грати як в обороні, так і в атаці. Якщо Шапаренко у грі вперед щось робить, то позаду людини просто немає».

Також Хлус розкритикував Піхальонка, який недостатньо відпрацьовував в обороні. Загалом він не зміг виділити хоч когось із гравців Динамо.

«Так, київське Динамо посилилося Піхальонком. Але особисто мені хотілося б, щоб він не лише ефективно грав уперед, а й міг з користю діяти ззаду, вириваючи м'ячі у суперника та починаючи атаку. Але якщо говорити про цю гру, то і відзначити в ній нема кого», - заявив Хлус для Sport.ua.

  • У наступному турі Ліги Європи Динамо на виїзді зіграє проти німецького Хоффенхайму.
  • Поєдинок заплановано на 3 жовтня. Початок гри о 19:45 за київським часом. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт