Єврокубки

Мудрик змусив критиків змінити думку: англійська преса оцінила гру українця у матчі Челсі в Лізі конференцій

214
Віктор Глухенький
1 голос
Михайло Мудрик приймає вітання від партнерів. Фото: Google
Журналісти одного з провідних британських спортивних порталів у захваті від гри Михайла Мудрика, яку українець показав у матчі Ліги конференцій проти Панатінаїкоса (4:1).

Наші колеги з британського видання London.Football достойно оцінили гру Михайла Мудрика у поєдинку другого туру Ліги конференцій проти Панатінаїкоса (4:1), виставивши йому за гол та два асисти оцінку у 8,5 балів. 

Саме українець та португалець Жоау Фелікс були визнані найкращими гравцями синіх, а наш співвітчизник ще й заслужив на кілька схвальних речень у матеріалі з Афін.

«Відмінний пас зробив у штрафний на Фелікса, який відкрити рахунок. Потім він додав до своєї і без того сильної гри прекрасний точний удар головою, подвоївши перевагу «Челсі» після перерви. Провів справді яскраву гру на лівому фланзі».

  • У наступному турі ЛК Челсі вдома прийматиме вірменський Ноах. Матч заплановано на 7 листопада і розпочнеться він о 22:00 за київським часом.
  • Мудрик цього сезону зіграв дев’ять поєдинків за Челсі у всіх офіційних турнірах: один гол, чотири результативні передачі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт