Єврокубки

«Не для того Ворскла виходила у єврокубки, аби вилетіти одразу»: ветеран команди оцінив шанси перервати невдалу серію на євроарені

Переглядів 176
Олександр Карпенко
1 голос
Колаж: «УФ»
Півзахисник полтавської Ворскли Ігор Пердута поділився очікуваннями від перших офіційних матчів полтавців у єврокубках.

Вчора визначився суперник Ворскли у другому раунді кваліфікації ЛК. Команда Віктора Скрипника зустрінеться з грузинським клубом Діла, який виявився сильнішим за словацький ДАК-1904 (2:2, 1:0).

Пердута у коментарі Sport.ua дав оцінку першому супернику Ворскли у єврокубках, якого тренує відомий український фахівець Андрій Демченко.

«Все залежатиме насамперед від нас, як налаштуємося, чи продемонструємо свої кращі якості. Якщо підійдемо до протистояння з Ділою в бойовій спортивній формі, то ніяка інформація про Ворсклу, якою володіє Демченко, дивідендів Ділі не принесе. Не для того ми з такими труднощами здобували путівку до ЛК, аби вилетіти після перших матчів», – сказав Пердута.

  • Ворскла за підсумками сезону 2022/23 посіла п'яте місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 45 очок після 30 турів. Полтавці представлятимуть Україну в Лізі конференцій УЄФА 2023/24.
  • Матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій між Ворсклою та Ділою відбудуться 27 липня у Тихах (Польща) та 3 серпня у Горі (Грузія).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт