Єврокубки

«Олдскульне, зайве та не варте уваги»: коментатор – про втрачену перемогу Динамо над Рейнджерс

Переглядів 468
Олександр Карпенко
1 голос
Футболісти Динамо. Фото: ФК Динамо
Коментатор телеканалів Setanta Sports Ігор Бойко підбив підсумки першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти Рейнджерс (1:1).

Бойко після матчу Динамо – Рейнджерс поділився враженнями від матчу в Любліні.

«Те, що сталося наприкінці матчу Динамо проти Рейнджерс показує одну фундаментальну проблему.Українські команди та українські захисники, зокрема, дуже погано навчені грі під час навісів. Навіть після цього матчу багато довелося читати про олдсукльні Рейнджерс, які тільки й знають, що навішувати до штрафного.

Якось так повелося, що в українському футболі навіс – це символ нікчемності. Мовляв, коли немає інших шансів зайти до штрафного, коли не знаєш, що робити з мʼячем, то подавай. В основному, навмання. Зрозуміло, що за таких умов захисникам теж немає ніякого сенсу вчитися розташуванню, передбаченню ситуацій, вмінню вести боротьбу, грати на випередження та чіткості дій. Вони звикли, що навіс не може нести небезпеки».

На думку коментатора, гра на другому поверсі є хронічною проблемою наших команд.

«Наприклад, дуже складно критикувати Михавка, адже він просто не розуміє, що потрібно робити в таких ситуаціях. Будь-який навіс до штрафного в матчі проти Рейнджерс був для нього чимось новим та необізнаним.Я не хочу аналогій про ППО. Хто захоче, той сам нехай проводить.

Динамо не може захищатися проти кросів з Рейнджерс, пропускало проти Партізана. Можна пригадати усі подібні голи за участі українських центрбеків, починаючи від Забарногота закінчуючи Матвієнком.Та особливо показовим моментом  став весняний Шахтар, найбільш дієвим способом забивати голи якого, – були кроси на Сікана».

Динамо у матчі-відповіді необхідно додавати в цьому компоненті гри.

«Хорват із чемпіонату Нідерландів використовує кроси, бельгієць із Рейнджерс використовує кроси, німець із Ліверпуля використовує кроси, так звана, технічна іспанська ліга - лідер за кросами в середньому за матч серед чемпіонатів топ-5, але в Україні кроси щось таке, що не має значення.

Олдскульне, зайве та не варте уваги. А потім виходить ось така дивина», – написав Бойко в Telegram.

  • Матч-відповідь Рейнджерс – Динамо відбудеться 14 серпня. 
  • У разі проходу до четвертого раунду відбору динамівці зіграють із переможцем пари Зальцбург – Твенте.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт