Єврокубки

«Процес зростання колективу та клубу»: наставник Полісся прокоментував виліт команди із Ліги конференцій

Переглядів 2828
Дмитро Котков
2 голоси
Імад Ашур. Фото: Полісся
Імад Ашур, який очолює Полісся, висловився стосовно програшного поєдинку житомирської команді від Олімпії та, як підсумок, вильоту з єврокубків.

Головний тренер Полісся Імад Ашур прокоментував поразку від Олімпії (1:2) у матчі другого раунду кваліфікації Ліги конференцій.

«На мою думку, сьогодні зовсім з іншим настроєм, з іншою ментальністю вийшли. Нічого не тиснуло. Всі вийшли сьогодні перевернути гру. Це процес зростання колективу та клубу, який дебютував у єврокубках».

Також коуч житомирців додав такі слова про суддівство в поєдинку в контексті критики судді з боку Олександра Усика:

«Якщо хтось шукає справедливість, то хтось з іншої сторони буде казати, що цього немає. Якщо є якісь натяки на тих, хто приймав сьогодні рішення, то я не хочу це коментувати. Припускаю, що Олександр сказав достатньо. Не хочеться зараз на емоціях наговорити зайвого. Інвестувати свої емоції в це не бачу сенсу».

Ашур зазначив ще наступне:

«Попри це, про справедливість сьогодні не впевнений, що варто говорити ані за результатом, ані за певними рішеннями, на мою особисту думку. Могло все бути інакше. Думаю, всі це бачили», – сказав Ашур в ефірі MEGOGO.

  • У першій зустрічі українська команда програла словенській з рахунком 0:2. За підсумками двох поєдинків до наступного раунду пройшла Олімпія.
  • Уже 11 серпня Полісся в рамках УПЛ зіграє з донецьким Шахтарем.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт