Єврокубки

Шахтар – Аталанта: експерт розібрав програшний матч донеччан в Лізі чемпіонів

Переглядів 42
Олександр Карпенко
1 голос
 Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Екс-футболіст Шахтаря та збірної України В'ячеслав Шевчук проаналізував причини поразки «гірників» від Аталанти в матчі другого туру Ліги чемпіонів (0:3).

У другому турі Ліги чемпіонів Шахтар програв Аталанті в номінально домашньому поєдинку другого туру Ліги чемпіонів 

Шевчук в інтерв'ю сайту Sport-Express поділився враженнями від минулої гри.

«Аталанта була сильнішою за Шахтар у всіх аспектах: у плані організації гри, фізичної, тактичної, технічної підготовки. «Бергамаски» провели потужний матч у своєму стилі: агресивно і високо пресингуючи по всьому полю. Шахтар нічого не зміг із цим зробити, за всю гру, маючи всього лише один момент - коли пробивав Конопля на початку другого тайму.

Донецька команда програла майже всі єдиноборства і підбори, а це дуже важливо у футболі. Для мене сучасний футбол - це коли всі гравці атакують і захищаються. На відміну від Шахтаря Аталанта показала сучасний футбол».

В'ячеслав також пояснив, чому Шахтар за два стартові матчі ЛЧ завдав лише одного удару в площину – з пенальті у виїзному поєдинку першого туру проти Болоньї (0:0).

«Мені складно сказати, чому «Шахтар» має такий слабкий вигляд, тому що я не всередині команди і практично не спілкуюся з гравцями «гірників». Велика проблема йде ще зі старту чемпіонату, який Шахтар почав не дуже вдало, і здавалося, був до кінця не готовий. У підсумку це перейшло в Лігу чемпіонів.

Можливо, десь у підготовці були проблеми, можливо, позначається велика кількість переїздів. Може бути багато чинників, але відповідь на ваші запитання знає тільки тренерський штаб і керівництво клубу», – пояснив Шевчук.

  • Шахтар провів два матчі ві Лізі чемпіонів, набрав одне очко і посідає 27-ме місце в єдиній турнірній таблиці.
  • У третьому турі команда Пушича зіграє на виїзді з лондонським Арсеналом 22-го жовтня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт