Єврокубки

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Печальна ситуація України в рейтингу після поразок Динамо і Кривбаса

Переглядів 2737
Дмитро Котков
4 голоси
Матч Кривбас - Бетіс. Фото: Кривбас
Цього тижня українські команди, а саме київське Динамо та криворізький Кривбас, програли обидва матчі у вирішальному раунді кваліфікації єврокубків.

УЄФА оновив таблицю коефіцієнтів за підсумками перших поєдинків плей-офф раунду відбору у Лізі чемпіонів, Лізі Європи та Лізі конференцій. За їхніми підсумками Україна продовжує посідати 20 позицію.

У вирішальному раунді кваліфікації єврокубків Україна представлена двома командами, а саме Динамо у Лізі чемпіонів та Кривбасом у Лізі конференцій. 

Обидва представники України свої матчі програли з однаковим рахунком 0:2. Кияни зазнали поразки від австрійського Зальцбурга, а криворіжці – від іспанського Бетісу.

Програвши обидва матчі, Україна не заробила жодного бала у таблицю коефіцієнтів УЄФА, а тому залишилася на 20 позиції, маючи 22.700 балів у активі.

Перевага України над Сербією, яка розташувалася на 21 місці, залишилася незмінною – 0.425 бали. Але українці відпустили у відрив Хорватію, яка йде на 19 позиції. Завдяки перемозі загребського Динамо та нічиї Рієки хорвати збільшили перевагу на 0.375 балів.

Лідирувати продовжує Англія, перший представник якої вже почав грати у єврокубках. Челсі з Михайлом Мудриком у складі обіграв швейцарський Серветт (2:0) у плей–офф Ліги конференцій.

  • Матчі-відповіді кваліфікації єврокубків відбудуться 27-29 серпня. 
  • Динамо зіграє з Зальцбургом 27 серпня, а Кривбас із Бетісом зустрінеться 29 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт