Єврокубки

«Такі сейви відрізняють великих воротарів від звичайних»: ЗМІ Португалії в захваті від дій Трубіна в матчі з Інтером

Переглядів 2338
Олександр Карпенко
2 голоси
Фото: Getty Images
Голкіпер Бенфіки та збірної України Анатолій Трубін брав участь у вчорашньому поєдинку другого туру групового етапу Ліги чемпіонів з Інтером (0:1).

У вівторок, 3 жовтня, Інтер та Бенфіка зустрічалися у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Трубін провів на полі весь матч з Інтером. 

Українець неодноразово рятував Бенфіку за що отримав похвалу від авторитетного португальського спортивного журналу A Bola.

«Якщо в Бенфіки були якісь теоретичні шанси зрівняти рахунок, то багато в чому через українця, який здійснив кілька сейвів, які можна назвати неможливими – настільки складно їх було відбити.

Саме такі сейви відрізняють великих воротарів від звичайних. Трубіна в міланському матчі можна віднести до першої категорії».

Журналісти видання детально розібрали дії українського голкіпера у матчі проти міланської команди.

«Він зробив відмінний сейв ногою після удару Барелли в першому таймі, а в чудовому другому таймі зробив два монументальних сейви, коли справлявся з діями Лаутаро Мартінеса. Трубін навіть намагався забити наприкінці матчу, але це був би просто подарунок небес», – пише A Bola.

  • 22-річний Трубін з моменту переходу до Бенфіки провів п’ять матчів у складі «орлів», в яких пропустив п'ять голів та один поєдинок відіграв «на нуль».
  • Після двох матчів ЛЧ Бенфіка є аутсайдером в групі D з нулем очок в активі.
  • 24 жовтня Бенфіка у третьому турі Ліги чемпіонів протистоятиме Реалу Сосьєдад.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт