Єврокубки

«Треба грати у футбол. Не хочете? Пішли на фронт!»: звернення Алієва до гравців Динамо і Шахтаря після поразок

Переглядів 123
Богдан Чернишевський
1 голос
Олександр Алієв. Фото: скріншот YouTube
Колишній гравець збірної України Олександр Алієв відреагував на поразки Шахтаря і Динамо в єврокубках. Донеччани поступилися Аталанті у другому турі ЛЧ (0:3), а кияни програли Хоффенхайму (0:2) у другому турі ЛЄ.

Колишній футболіст збірної України Олександр Алієв в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua звернувся до гравців донецького Шахтаря і київського Динамо після поразок команд в єврокубкових турнірах.

Донецький клуб у другому турі Ліги чемпіонів програв італійській Аталанті (0:3), а кияни у другому турі Ліги Європи – німецькому Хоффенхайму (0:2).

Алієв бачить у слабкій грі команд неповагу до українських військовослужбовців. 

«Такий у нас сьогодні рівень футболу. Ось таке ставлення у наших команд до наших військових, які люблять і дивляться футбол. Просто байдужість! Я ніколи не ліз у чужі гаманці, але за що футболісти отримують такі великі гроші?»

Він вважає, що якщо хтось із молодих футболістів Динамо і Шахтаря не хоче грати, то йому потрібно йти на фронт. 

«Хочу звернутися до молодих українських гравців Динамо і Шахтаря. Хлопці, треба грати у футбол, а не займатися хернею! Не хочете грати у футбол? Тоді одягли військову форму і пішли на фронт!». 

  • Алієв на початку повномасштабної російської агресії став на захист України, брав участь в обороні Києва.
  • Уродженець російського Хабаровська з 2002 по 2010 і з 2011 по 2013 роки виступав за київське Динамо. Провів 134 матчі, забив 30 голів і віддав 36 гольових передач.
  • З 2008 по 2012 роки він також грав за збірну України, на його рахунку шість м'ячів і вісім результативних передач в 28 матчах.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт