Єврокубки

«Усе по-іншому»: Шовковський перед матчем із Зальцбургом порівняв атмосферу на стадіонах в Києві та Любліні

Переглядів 65
Дмитро Котков
2 голоси
Олександр Шовковський. Фото: Динамо
Олександр Шовковський, який очолює Динамо, дав коментар з приводу завтрашнього поєдинку кваліфікації найпрестижнішого єврокубку з Зальцбургом.

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський дав пресконференцію перед першим матчем четвертого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського Зальцбурга.

«Коли ти граєш не на своєму рідному стадіоні, НСК «Олімпійський» у Києві, який може вмістити 70 тисяч уболівальників, усе по-іншому. Але ми дякуємо Любліну за те, що місто відгукнулося та дало нам можливість проводити тут свої домашні матчі, а також за те, що воно підтримує нас та робить усе можливе, щоб ми відчували себе тут, наче вдома».

Також наставник біло-синіх додав такі слова:

«На матчі з Партизаном було менше людей, на гру з Рейнджерс прийшло більше, і ми сподіваємося, завтра на трибунах збереться ще більше наших прихильників, щоб підтримати нас у протистоянні з РБ Зальцбург. Ми дуже їм вдячні, для нас це важливо», – цитує Шовковського пресслужба Динамо.

  • Київська команда в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє поєдинки проти Зальцбурга 21 та 27 серпня.
  • На попередніх стадіях найпрестижнішого єврокубку динамівці вибили сербський Партизан та шотландський Глазго Рейнджерс.
  • В УПЛ кияни стартували з перемог у матчах проти Вереса (2:1) та Карпат (3:1).
  • Першого вересня на Динамо чекає поєдинок чемпіонату України з черкаським ЛНЗ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт