Єврокубки

«Згадайте Мудрика. Саме на це Челсі й клюнув!»: Кополовець сказав, скільки насправді коштує Судаков

Переглядів 131
Владислав Лютостанський
1 голос
Георгій Судаков та Едерсон. Фото: NurPhoto via Getty Images
Колишній український півзахисник Михайло Кополовець висловився щодо реальної вартості хавбека донецького Шахтаря та національної збірної Георгія Судакова.

У середу, 2 жовтня, Шахтар розгромно програв Аталанті (0:3) у матчі другого туру Ліги чемпіонів.

Після поєдинку колишній хавбек львівських Карпат Михайло Кополовець в коментарі sport-express.ua сказав, скільки справді має коштувати лідер донецької команди півзахисник Георгій Судаков.

«За 50-60 мільйонів вже нікого не продадуть! Ціни на наших гравців суттєво впали. Виступи в УПЛ не показник для європейських скаутів, а в єврокубках і на Євро ми провалилися. Реальна ціна за Судакова зараз – це 15-20 млн, а не 50, як хоче Шахтар».

Кополовець вважає, що саме вдалі виступи у єврокубках допомогли Михайло Мудрику за 70+30 млн євро перебратися із Шахтаря в лондонський Челсі.

«За 50 мільйонів є купа класних футболістів, які вже грають у Європі. Судаков хороший футболіст, але щоб коштувати 50 млн, він повинен показувати свій рівень за збірну і в єврокубках, а результати там не найкращі. 

Згадайте продаж Мудрика. Михайло показав свій рівень проти Аяксу та в Лізі чемпіонів. Саме на це Челсі й клюнув!».

  • 22-річний Судаков цього сезону провів дев'ять матчів за Шахтар: три голи та один асист. Transfermarkt оцінює його вартість у 35 млн євро.
  • Наступний єврокубковий матч донецький клуб проведе на виїзді з лондонським Арсеналом. Зустріч пройде 22 жовтня о 22:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт