Ексклюзив

Царенко – про рішення, яке допомогло забити дебютний гол за Лехію: «Це додало мотивації та позитивної зарядженості»

Переглядів 695
Даниіл Вереітін
3 голоси
Антон Царенко. Колаж УФ
«УФ» мав підстави набрати Царенка для інтерв’ю: український півзахисник забив перший м’яч за польський клуб, чим допоміг своїй команді здобути першу перемогу у сезоні

Польська Лехія цими вихідними у матчі сьомого туру Екстракляси здобула перемогу над Гурніком. У гостях команда з Гданську виграла із рахунком 3:2. Два з трьох голів у складі переможців забивали українські футболісти: Антон Царенко відкрив рахунок, а Богдан В’юнник забив третій м’яч. 

Сайт «Український футбол» зв’язався із Антоном Царенком та попросив поділитися враженнями від першого забитого голу за Лехію.

«Забити один із переможних мʼячів команди у такій напруженій грі – це неймовірні враження. Це надихає і мотивує водночас! Тренерський штаб вимагає від мене більше ініціативи й гостроти в завершальній фазі, тому і прийняв таке рішення, яке в результаті виявилось правильним», – розповів Царенко.

Раніше форвард Лехії Богдан В’юнник розкрив секрет: перед матчем проти Гурніка їх із Царенком поселили в одній кімнаті. Антон підтверджує: це рішення допомогло краще налаштуватися на переможний результат.

«Так, звичайно, це додало мотивації та позитивної зарядженості. Ми з повною відповідальністю готувалися до гри й розуміли, що нам потрібна перемога. Дуже добре себе почуваю в Лехії. Я вдячний кожному за теплий прийом й допомогу з адаптацією в команді», – зазначив Антон Царенко.

  • Після семи турів Лехія має в активі п’ять очок та займає 16 сходинку у турнірній таблиці Екстракляси.
  • У наступному турі команда українців вдома прийматиме Радомяк. Поєдинок заплановано на 14 вересня. Початок матчу о 15:45 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт