Ексклюзив

Чорноморець продовжує пошук тренера: «моряки‎» не змогли домовитися з Бабичем про співпрацю

Переглядів 1366
Віктор Глухенький
4 голоси
Олександр Бабич. Фото: Google
Як стало відомо сайту «Український футбол» з надійних та перевірених джерел, український спеціаліст Олександр Бабич відмовився від посади головного тренера одеського Чорноморця.

Як повідомив журналіст Дмитро Вєнков сайту «Український футбол» у своєму телеграм-каналі «Dmytro Vienkov», Олександр Бабич, який нині тренує болгарський Пірін, не має наміру повертатися до України і знову ставати біля керма одеського Чорноморця.

Раніше в мережі вже були чутки про те, що представники «моряків» мали перемовини з Бабичем, який тренував команду з Одеси нетривалий час у 2017 році, й от, як виявилося, отримали від фахівця відмову. 

Нагадаємо, що на олівці босів одеського ФК за численними інсайдами нині перебувають також Юрій Калитвинцев, Сергій Ковалець та Вячеслав Шевчук. 

Хтось з цього тріо, цілком можливо, і займе вакантне крісло головного тренера Чорноморця, яке стало порожнім після від'їду з Одеси до Баку Романа Григорчука. Український фахівець, нагадаємо, пристав на пропозицію азербайджанського Нефтчі.

  • У підсумковій турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги Чорноморець фінішував на 12-му місці.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт