Головні

На Кіпрі дива не сталося: Дніпро-1 знову поступився АЕКу і тепер змінить Лігу Європи на Лігу конференцій

Переглядів 292
Артем Войцеховський
1 голос
АЕК – Дніпро-1. Фото: Дніпро-1
У Ларнаці команда Олександра Кучера не тільки не змогла відіграти фору в один м’яч, яку отримала в першому матчі, але й не поклала жодного очка до таблиці коефіцієнтів УЄФА.

Сьогодні на Кіпрі Дніпро-1 проводив матч-відповідь проти АЕКу з Ларнаку. Від результату двобою залежало, яка з команд залишиться у Лізі Європі, а яка штурмуватиме груповий раунд Ліги конференцій.

Шанси, які залишалися у підопічних Олександра Кучера після домашньої гри у словацькому Кошице (1:2), зійшли нанівець вже після першого тайму. На 20-й хвилині банальний навіс господарів з кутового завершився серією помилок оборони Дніпра-1, в результаті чого Дьюрчо пробив у ближній кут, а м’яч, зачепивши Сватка, влетів у сітку.

Не вдалось завантажити відео.

Другий гол АЕКу вийшов ще більш не зрозумілим. Бразильський голкіпер українського клубу навіть не намагався дістати м’яч, який неквапливо перелітав через нього після удару головою від Рафи Лопеша – 2:0.

Не вдалось завантажити відео.

Після перерви кіпріоти відзначилися ще раз. На 77-й хвилині Енглезу класним ударом з льоту замкнув навіс з правого флангу – 3:0.

Не вдалось завантажити відео.

Таким чином Дніпро-1 продовжить свою європейську кампанію у груповому раунді Ліги конференцій, жеребкування якого відбудеться вже завтра, 26 серпня. Того ж дня своїх суперників по групі Ліги Європи дізнаються АЕК і, що важливіше, київське Динамо.

Шахтар представлятиме нашу країну у Лізі чемпіонів, де його суперниками стануть мадридський Реал, німецький Лейпциг і шотландський Селтік.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт