Збірна України з футболу

«Це просто наклепи»: жорстка реакція Шаблія на звинувачення щодо невиклику Кревсуна в збірну України U-19

Переглядів 1273
Олександр Карпенко
2 голоси
Данил Кревсун, фото: ФК Боруссія Дортмунд
Футбольний агент Вадим Шаблій відреагував на закиди щодо вплив на футболістів, якими комплектується збірна України U-19.

Шаблій у коментарі сайту Sport-Express прокоментував чутки, що до збірної України можуть потрапити тільки клієнти ProStar.

Агент також підкреслив, що не виходив на гравця Боруссії U-19 Данила Кревсуна, який не отримав виклик до збірної U-19.

«Що стосується Кревсуна, то я з ним не спілкуюся, з Данилом розмовляє Діма Єсін, який з ним в дружніх стосунках. Ніколи в житті ми з Кревсуном не спілкувалися про юнацьку збірну. Не знаю, звідки люди беруть таку інформацію [що до збірної можуть потрапити тільки клієнти Шаблія], це просто наклепи», – підкреслив Шаблій.

  • 18-річний Кревсун є вихованцем академії донецького Шахтаря.Хавбек перейшов до дортмундської Боруссії у вересні 2022 року.
  • У поточному сезоні українець провів за Боруссію U19 15 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, одна результативна передача.
  • Шаблій є агентом більшості українських футболістів, а також тренерів. ProStar представляє інтереси капітана збірної України Андрія Ярмоленка і головного тренера команди Сергія Реброва.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт