Збірна України з футболу

«Це вагомий козир»: експерт висловився про шанси України на першу перемогу в Лізі націй

Переглядів 208
Олександр Карпенко
0 голосів
Гравці збірної України, фото: УАФ
Відомий в минулому український нападник Олександр Паляниця поділився своїми очікуваннями від поєдинку Україна – Грузія в третьому турі Ліги націй.

Паляниця переконаний, що турнірне становище змушуватиме Україну грати з позиції сили, аби здобути необхідний результат.

«Те, що через травми буде відсутня ціла група збірників, повинно тільки згуртувати нашу команду. Тим паче, що турнірне становище змушує грати лише на перемогу. Сподіваюся, що скажуть своє вагоме слово й дебютанти. В пресі після свого виклику вони заявляли, що збулася їхня мрія. Тепер в них є шанс доказати, що тренерський штаб не помилився зі своїм вибором».

На думку експерта, на руку Україні повинна зіграти підтримка стадіону у Познані.

«Завтра в Познані буде цікаве суперництво, адже збірні України та Грузії дотримуються різних стилів. Номінальні господарі будуть забезпечені підтримкою 12 гравця. Це вагомий козир. Я ставлю на звитягу українців – 1:0», – сказав Паляниця Sport.ua.

  • Збірна України зіграє в Лізі націй з Грузією (11 жовтня) і Чехією (14 жовтня). Обидві гри пройдуть о 21:45 за київським часом.
  • У першому турі Ліги націй Україна програла команді Албанії (1:2), а у другому Чехії (2:3) й нині перебуває на останньому місці у своєму квартеті.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт