Збірна України з футболу

Чи позначилась відсутність Довбика і Мудрика на результаті гриз Албанією: екстренер синьо-жовтих відповів

Переглядів 69
Віктор Глухенький
1 голос
Віктор Циганков та Роман Яремчук. Фото: УАФ
Ексголовний тренер національної збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо поділився враженнями від поєдинку Ліги націй між синьо-жовтими та командою Албанії.

Йожеф Сабо не поділяє думку деяких експертів, що збірна України мала б більше шансів на перемогу над Албанією у поєдинку Ліги націй (1:2), якби Сергій Ребров міг розраховувати на нападника Артема Довбика та вінгера Михайла Мудрика, які нині перебувають на лікарняному.

«Ні. З ними б було те саме. Ну що Мудрик? Скажіть мені, де він? Мудрик уже два роки в Челсі, а грає тільки на лаві запасних. А Довбику пощастило в Жироні, тому що там були хороші, швидкісні фланги, які постачали його передачами. У Ромі такого немає! Не заграє там Довбик. У римському клубі скоро зрозуміють, кого вони купили, адже він не може забивати без підтримки з флангів». 

Щодо ігрових якостей Довбика Сабо висловився окремо і теж у негативному ключі.

«Центральний нападник у сучасному футболі повинен рухатися вліво, вправо, грати на ривках. А Довбик не вміє навіть відірватися від свого захисника. Він може тільки в середині грати за рахунок своїх габаритів і віддавати в один дотик. Я не бачив, щоб Довбик відкривався, приймав, робив обманні рухи», – розповів сабо в інтерв’ю Sport-express.ua.

Повний календар матчів збірної України в групі B1 Ліги націй

  • 10 вересня, 21:45 – Чехія – Україна
  • 11 жовтня, 21:45 – Україна – Грузія
  • 14 жовтня, 21:45 – Україна – Чехія
  • 16 листопада, 19:00 – Грузія – Україна
  • 19 листопада, 21:45 – Албанія – Україна
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт