Збірна України з футболу

Чому Україна програла першу гру на Євро-2024 – є питання до Реброва: «‎Йде в готель до своєї дружини»

Переглядів 1992
Артем Жилінський
1 голос
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий спортивний журналіст Михайло Співаковський розповів цікаву історію про те, що відбувалося перед матчем збірної України на Євро-2024 проти Румунії (0:3).

На Євро-2024 збірна України стартувала матчем проти румунської команди. Тоді підопічні Сергія Реброва провалили гру та програли із рахунком 0:3. Журналіст Михайло Співаковський розповів, що перед поєдинком один із гравців синьо-жовтих провів ніч у готелі із дружиною, а не на базі із командою.

«Я знаю ситуацію, багато хто знає цю ситуацію, що не може бути такого, що перед першою грою на Євро-2024 (з Румунією, 0:3, прим.) гравець, коли є вже заїзд команди на базу, йде в готель до своєї дружини, і там залишається на ніч». 

На думку Співаковського, це не нормальна ситуація і за це гравця мають виганяти із табору національної команди. Нагадаємо, що стартовий склад України тоді виглядав так: 

  • Голкіпер: Лунін
  • Захисники: Зінченко, Забарний, Матвієнко, Конопля
  • Півзахисники: Степаненко, Шапаренко, Судаков, Мудрик, Циганков
  • Форвард: Довбик 

«Цього не може бути. У будь-якій нормальній збірній після цього йде показова прочуханка - його відправляють із команди. У нас ситуація така, що після цього він виходить у стартовому складі».

Також журналіст має питання до головного тренера збірної України Сергія Реброва щодо фізичної підготовки гравців.

«У нас також ситуація, коли гравець збірної на Євро займається за програмою індивідуального фізіотерапевта. Індивідуальний фізіотерапевт пише йому програму, гравець її робить і отримує травму, через яку він пропускає вирішальні матчі. Як це може бути, коли всі ці процеси має контролювати головний тренер?», - сказав Співаковський для ТаТоТаке.

  • Нагадаємо, що збірна України провела на Євро-2024 три поєдинки: поразка Румунії (0:3), перемога над Словаччиною (2:1) та нічия із Бельгією (0:0).
  • У групі команда Реброва посіла останнє місце із чотирма очками та не змогла вийти до плей-оф раунду. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт