Збірна України з футболу

«До якого підйому ми догралися?»: Вацко емоційно висловився після матчу збірної України проти Чехії

Переглядів 679
Артем Жилінський
2 голоси
Віктор Вацко. Фото: Google
Журналіст та коментатор Віктор Вацко висловив думку про те, як у Чехії сприймають збірну України. За його словами, команду Сергія Реброва там не вважають за серйозного опонента.

У понеділок, 14 жовтня, збірна України зустрілася із командою Чехії у рамках четвертого туру Ліги націй. Матч завершився внічию 1:1.

Після гри Віктор Вацко наголосив, що чеська преса не сприймала Україну як серйозного суперника.

«Те, як у Чехії зараз сприймають збірну України, ну б****, воно по мені так бахнуло нормально. Розумієте, що я там прочитав, так я прочитав обговорення в чеських медіа теми, що їх збірна в жодному випадку не повинна недооцінити нашу збірну. Я задумався, і ви задумаєтесь, от ви розумієте, як на нас уже дивляться. Мене просто розірвало».

Він також нагадав слова головного тренера чехів перед матчем.

«Чехія не має права недооцінити збірну Україну. І головний тренер Чехів Іван Гашек розповідав, що до України в жодному випадку не можна ставитися зверхньо. Що в України є атака світового класу, що є Мудрик, є Довбик, який є одним із найкращих нападників у світі».

Журналіст додав, що не бачить збірну Чехії серед провідних команд Європи.

«Він, мовляв, що в жодному випадку їх не можна недооцінювати. Так громадськість свою, своїх вболівальників, журналістів Гашек заспокоював. Але просто вдумайтесь, сам факт.

Ви розумієте, до чого ми догралися вже? Ви розумієте, до якого підйому ми догралися, тільки у зворотному напрямку? До якого підйому у зворотному напрямку дійшов наш футбол? Збірна Чехії. Та й ***, прості лісоруби футболу Західної Європи. Команда «Бий, біжи», команда «Очей, що горять» і команда «Биться, бороться», – сказав Вацко в авторській програмі на ютубі.

  • Після чотирьох турів підопічні Сергія Реброва посідають останнє місце у групі В1, маючи на рахунку чотири очки. Лідерами залишаються Чехія із сімома пунктами, а Грузія та Албанія набрали по шість балів.
  • Заключні матчі турніру команда проведе у листопаді: 16 листопада українці зіграють у гостях проти Грузії, а через три дні зустрінуться з Албанією.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт