Збірна України з футболу

«Добре, що ми взагалі виступаємо‎»: тренер збірної України назвав головну мету у відборі до Євро-2025

Переглядів 336
Віктор Глухенький
1 голос
Юрій Мороз. Фото: УАФ
Головний тренер юнацької збірної України (U-17) Юрій Мороз поділився очікуваннями від старту своєї команди у кваліфікаційному раунді до Євро-2025.

Юрій Мороз прокоментував старт юнацької синьо-жовтої дружини у кваліфікаційному раунді Євро-2025, оцінивши силу опонентів його підопічних.

«Головне, що в такій ситуації, в якій зараз перебуває Україна, добре, що ми взагалі виступаємо. Вірю, що хлопці розуміють усю важливість ситуації, статус турніру та з усією відповідальністю поставляться до цих змагань. 

Ми непогано вивчили збірні Косово та Казахстану. Розібрали й Бельгію, але з господарями ми зустрінемося в останньому турі, тож можемо за ними поспостерігати й на турнірі. Намагатимемося перемогти в кожному поєдинку, але головна наша мета — вийти до наступного раунду відбору чемпіонату Європи», – наводить слова Мороза пресслужба УАФ.

  • Кваліфікаційний турнір Євро-2025 (U-17) проходитиме з 9 до 15 жовтня.
  • Команда Юрія Мороза за право зіграти на основному етапі ЧЄ посперечаються з однолітками з Косова, Казахстану та Бельгії.
  • Перший поєдинок у кваліфікації збірна України (U-17) проведе вже післязавтра, 9 жовтня у Генку проти команди Косово. Початок матчу о 15:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт