Збірна України з футболу

Довбик чи Яремчук буде основним на Євро-2024? Ребров висловився щодо нападників збірної України

Переглядів 400
Віктор Глухенький
2 голоси
Артем Довбик у грі проти Молдови. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України задоволений формою обох провідних нападників синьо-жовтої дружини – Артема Довбика і Романа Яремчука, які обидва забили команді Молдови по голу в останній товариській грі головної команди країни (4:0).

Сергій Ребров натякнув, що у збірної України на Євро-2024 не буде одного основного нападника. Наш тренер дав зрозуміти, що розраховує і на Романа Яремчука, і на Артема Довбика.

«Голи Яремчука та Довбика? Забивають не лише вони, але, як я раніше казав, я задоволений тим, що майже всі наші гравці мають практику у європейських чемпіонатах. Артем багато забиває, Роман відновився та грає. Я впевнений, що це допоможе збірній.

Матч з Молдовою був якісним, він додасть впевненості гравцям.Було важливо перемогти та спокійно готуватися до Євро», – сказав Ребров в коментарі пресслужбі УАФ.

  • Яремчук у сезоні 2023/24 років захищав кольори іспанської Валенсії (29 поєдинків в усіх офіційних турнірах: чотири голи), у складі яких виступає на правах оренди з Брюгге.
  • Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 рр. 39 матчів у всіх офіційних турнірах: 24 голи, десять результативних передач. Український голеадор став найкращим бомбардиром Ла Ліги, вигравши трофей «Пічічі».

Розклад матчів збірної України на Євро-2024

  • 17 червня. Румунія VS Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина VS Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна VS Бельгія (19:00)
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт