Збірна України з футболу

Два голи збірної України увійшли до топ-10 молодіжного Євро-2023: відео забитих м'ячів лідерів синьо-жовтих

Переглядів 1092
Дмитро Котков
1 голос
Мудрик і Судаков рідають голу. Фото: Google
УЄФА відзначив забиті м'ячі гравців донецького Шахтаря Георгія Судакова та Артема Бондаренка у чвертьфіналі Євро-2023 проти Франції.

УЄФА визначив топ-10 голів на молодіжному чемпіонаті Європи-2023. До списку найкращих увійшли два забитих м'ячі збірної України.

За підсумками молодіжного Євро-2023 збірна України вперше в історії здобула ліцензію на Олімпійські ігри у футболі, дійшовши до півфіналу континентальної першості.

На Олімпіаду-2024 з футболу збірна України вийшла за підсумками чвертьфіналу, де перемогла Францію з рахунком 3:1. Два м'ячі синьо-жовтих у ворота французів увійшли до списку десяти найкращих на молодіжному Євро УЄФА відзначив голи Георгія Судакова та Артема Бондаренка.

Гол Георгія Судакова після класного пасу Михайла Мудрика:

Не вдалось завантажити відео.

Гол Артема Бондаренка:

Не вдалось завантажити відео.

Зрештою, голи футболістів Шахтаря у чвертьфіналі молодіжного Євро-2023 замкнули десятку найкращих на турнірі, де загалом було забито 71 м'яч. Їх відібрала група експертів УЄФА, яка визнала автором найкращого голу чемпіонату Європи француза Арно Калімуендо, який відзначився шедевром у поєдинку першого туру групового раунду проти Італії.

Гол Арно Калімуендо:

Не вдалось завантажити відео.

Збірна України вилетіла з молодіжного Євро, поступившись Іспанії (1:5).

Переможцем чемпіонату Європи-2022 стала збірна Англії, яка обіграла іспанців (1:0).

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт