Збірна України з футболу

Філіппова треба викликати до збірної України? Відомий тренер дав пораду Реброву

Переглядів 183
Дмитро Котков
2 голоси
Олександр Філіппов. Фото: Олександрія
Вже у вересні стартують поєдинки нового розіграшу Ліги націй, на які вже визначився зі списком гравців наставник збірної України Сергій Ребров.

Сергій Ребров на майбутні матчі Ліги націй на позицію форварда викликав таких виконавців, як Артем Довбик (Рома, Італія), Роман Яремчук (Олімпіакос, Греція) та Владислав Ванат (Динамо).

Олег Федорчук висловився з цього приводу:

«Після Євро, де він зіграв кілька хвилин, у Ваната довго не йшла гра в Динамо – аж до виїзду з Зальцбургом. Крім бігової роботи, у Влада нічого не виходило, але й Сікан зараз не кращий. Тому з таким вибором можна погодитись. Проблема, що в олімпійській збірній теж не було такого гравця, якого можна було б довикликати. У молодіжці – теж». 

Також експерт сказав, кого можна було ще долучити до складу жовто-синіх:

«У Довбика зараз не найкращий час, і Яремчук лише адаптується у новій команді. У нас ця ланка, напевно, найслабша. З УПЛ є хіба що Олександр Філіппов з Олександрії. Ще в хорошій формі перебуває Олександр Назаренко, але він же крайній півзахисник. У Реброва зараз особливого вибору немає», - сказав Федорчук в інтерв' Збірна.

  • Зазначимо, що в минулому турі УПЛ Філіппов оформив хет-трик у ворота Шахтаря, а Олександрія здобула перемогу з рахунком 4:3.
  • Збірна України стартує в Лізі націй на початку вересня матчами з Албанією (07.09) та Чехією (10.09).
  • Також  у квартеті  з жовто-синіми гратиме збірна Грузії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт