Збірна України з футболу

«Головна проблема цієї збірної»: Циганик здивував претензіями до зірки команди Реброва

Переглядів 45
Владислав Лютостанський
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Відомий журналіст Ігор Циганик розкритикував зірку збірної України та вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика за підсумками жовтневих матчів Ліги націй.

У понеділок, 14 жовтня, збірна України зіграла внічию з Чехією (1:1) у четвертому матчі Ліги націй.

За підсумками поєдинку з командою Івана Гашека журналіст Ігор Циганик розкритикував зірку команди Сергія Реброва – вінгера Челсі Михайла Мудрика.

«Якщо ти адекватно сприймаєш перемоги, то ти будеш адекватно сприймати поразки. Якщо виходить Мудрик після гри [з Грузією, 1:0] та говорить: «Ось ми обіграли». Та кого ви обіграли? Грузію?

Що ви зробили? Ви обіграли Грузію, яка ще минулого року грала в нижньому дивізіоні. Що ви розказуєте? Ви одну гру відіграли та виграли, та й то не відіграли, а видряпали, вигризли. І мене це дуже вбиває».

Циганик вважає, що наразі саме Мудрик є головним фактором невдач національної команди.

«Мудрик є головною проблемою цієї збірної. Він найсильніший футболіст у команді й ментально не готовий до лідерства. В одному матчі може вистрілити, йому зайде і потім він буде ще шість матчів махати та розказувати. Він непогано грав, проривався, продерся, поставив корпус, прострілив, але це мало.

Якщо ти претендуєш на те, щоби називатися найкращим футболістом команди ти повинен робити результат. І це велика проблема. Бо футболісти грають на нього, вони намагаються на його плечі перекласти відповідальність, а він не тягне цю відповідальність».

Журналіст розповів за рахунок чого Мудрик може стати дійсно лідером команди.

«Він дійсно може вирішити долю епізоду, але тільки тоді, коли він буде кожен епізод прораховувати і думає, що він робить. Перед партнерами, збірною, тренером, країною.

А він був такий: вийшло-вийшло, не вийшло-не вийшло і зав'язує шнурки. Так не можна, треба догризати моменти», – сказав журналіст в етері ютуб-каналу «Ігор Циганик».

  • 23-річний Мудрик цього сезону провів вісім матчів за Челсі у всіх турнірах (два асисти). У поточній Лізі націй він забив єдиний та переможний гол у ворота Грузії.
  • Україна, маючи чотири бали, перебуває на четвертому місце в групі В1 Ліги націй.
  • Наступні матчі команда Реброва проведе на виїзді у листопаді проти Грузії (16.11) та Албанії (19.11).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт