Збірна України з футболу

«Катастрофа»: експерт з Італії зробив гучну заяву перед матчем з Україною, назвавши перевагу команди Реброва

Переглядів 51929
Данило Моісеєнков
12 голосів
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Футбольний експерт з Італії Алекс Великих висловився стосовно переваг збірної України над італійською командою перед очним матчем у відборі до Євро-2024.

Вже 20 листопада збірна України зіграє вирішальний матч у кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року проти Італії.

Український футбольний експерт Алекс Великих, який мешкає в Італії і спеціалізується на тамтешньому футболі, розповів, які переваги має команда Сергія Реброва перед цим поєдинком.

«Перевага збірної України в тому, що вона не має таких великих кадрових проблем, яких зазнала Італія. Кількість травмованих гравців набагато менша.

Яскравіть футболістів, які переживають свої найкращі часи, зокрема в Іспанії, теж треба згадати».

Головний тренер збірної Італії Лучано Спалетті через травми не може розраховувати на наступних гравців:

  • Алессандро Бастоні;
  • Алекс Мерет;
  • Брайан Крістанте;
  • Давіде Калабрія;
  • Джованні Ді Лоренцо;
  • Мануель Локателлі;
  • Мойз Кін;
  • Рафаель Толої.

Великих також висловився стосовно того, яка ланка буде ключовою у протистоянні.

«Я вважаю, що дуель саме півзахисту, динамізм, якість гравців цієї ланки вирішить результат двобою. Зараз, можливо, чи не вперше можна сказати, що тут теж перевага української команди».

Окрім цього, експерт розповів про те, як буде сприйматися в Італії черговий провал у відборі до великого турніру. Нагадаємо, що діючий чемпіон Європи двічі поспіль не вийшов на чемпіонат світу.

«Передусім в Італії очікують вихід своєї команди на турнір збірних. Непотрапляння туди через пряму путівку буде кастрофічним. Навіть розмови про плей-оф для збірної України можливі, а для Італії це розглядається, як катастрофа.

Відповідно, вважаю, що тиск на тренера зараз дуже високий. Спалетті зараз через брак роздає багато відеоматеріалу футболістам і таким чином з ними спілкується».

Алекс також зазначив, що матч проти Північної Македонії, завершився перемогою італійців (5:2), був неймовірно важливий для них.

«Гра з Північною Македонією для італійців розглядається як більш важлива, ніж проти України. Українську команду вони перемогли і якщо італійці обіграють Північну Македонію, то з Україною їм буде достатньо здобути нічию», – сказав експерт в ефірі ютуб-каналу Футбол TIME.

  • Наразі підопічні Сергія Реброва посідають третю сходинку в турнірній таблиці групи С відбору до Євро-2024, маючи 13 очок за сім матчів.
  • Італія йде другою, набравши 13 балів за сім поєдинків, випереджаючи українців за очними зустрічами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт