Збірна України з футболу

«Хай вийдуть і зіграють, як треба»: Миколенко звернувся до хейтерів після матчу з Мальтою

Переглядів 997
Дмитро Котков
2 голоси
Віталій Миколенко. Фото: Google
24-річний український захисник англійського Евертона Віталій Миколенко оцінив матч проти мальтійців та звернувся до аудиторії, яка критикує гру жовто-синіх.

Захисник збірної України Віталій Миколенко прокоментував перемогу над Мальтою (3:1) у матчі кваліфікації Євро-2024, відповівши на питання, чому було непросто грати з цим опонентом.

«Я не думаю, що це зміна клімату чи що ми не довідновилися. Мальтійці грали пізніше, ніж ми. У них було менше часу. Як казав головний тренер, зараз у кваліфікації немає простих ігор. Не думаю, що це через те, що ми грали другу гру поспіль. Це просто хороший суперник, який так само розбирає команду, проти якої грає. Може, через це», – сказав Миколенко в інтерв’ю ВЗБІРНА.

Не вдалось завантажити відео.

Також захисник Евертона додав такі слова стосовно поєдинку з мальтійською збірною:

«Вони дійсно дуже хороша команда, і вони це показали. Ті, хто будуть писати, що «от, у мальтійців важко виграли», хай вийдуть і зіграють і покажуть, як треба. Це дуже хороша команда. У другому таймі вони додали, але ми забили третій гол», – додав Миколенко.

  • У групі С відбору Євро-2024 ситуація така: Англія іде першою з 16 очками, Україна друга з 13 балами, у третьої Італії 10 пунктів, а четверта Північна Македонія набрала сім очок. У Мальти нуль балів.
  • Матч Україна – Італія відбудеться в Леверкузені 20 листопада (21:45).
  • Перед цим 17 листопада італійці зіграють з македонцями і, якщо вони переможуть, в матчі з українцями Скуадру Адзурру влаштує і нічия. А команді Реброва, аби вийти на Євро, треба буде тільки перемагати.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт