Збірна України з футболу

Хто сильніший – Мікаутадзе чи Довбик, Мамардашвілі чи Трубін? Демченко порівняв гравців України та Грузії

Переглядів 236
Віктор Глухенький
1 голос
Артем Довбик. Фото: Google
Ексголовний тренер грузинських Діли та Динамо з Батумі Андрій Демченко провівняв воротарів та основних центральних нападників України та Грузії в переддень їх гри у Лізі націй.

Андрій Демченко порівняв рівень лідерів національних збірних України та Грузії, спершу зосередившись на постатях стражів воріт – Анатолії Трубіні та Георгії Мамардашвілі. 

«Мамардашвілі дуже класно провів Євро-2024. Як на мене, він заслужив на звання номера один на Євро-2024. А Трубін і особливо Лунін не феєрили… На сьогодні Анатолій, як на мене, беззаперечно перший номер збірної України. Він прогресує, має постійне місце в основі Бенфіки. 

А хто кращий –  Гео чи Анатолій, то великої різниці в класі між ними я не бачу. Обидва – топові стражі воріт».

У виборі кращого між Жоржем Мікаутадзе та Артемом Довбиком, фахівець був конкретнішим у своїх симпатіях.

«Вони ж різнопланові. Мікаутадзе – в’юнкий та швидкісний, а Довбик – силовий. Артем завжди націлений на гол, він самотужки може вирішити долю матчу. Жорж більш залежний від партнерів по команді. Також грузин чимало відпрацьовує у захисті, а наш нападник не завжди», – розповів Демченко в інтерв'ю Sport-express.ua.

У першому турі Ліги націй Україна програла команді Албанії (1:2), а у другому Чехії (2:3) й нині перебуває на останньому місці у своєму квартеті.

  • Поєдинок третього туру Ліги націй між Україною та Грузією буде зіграно завтра, 11 жовтня.
  • Початок гри, яка пройде у польському місті Познань, заплановано на 21:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт