Збірна України з футболу

Колишній нападник збірної України вперше висловився про останні провали команди Реброва: відверта заява гравця

Переглядів 439
Богдан Чернишевський
1 голос
Збірна України. Фото: УАФ
Колишній форвард збірної України Артем Бєсєдін оцінив результати команди Сергія Реброва на Євро-2024 і Лізі націй. Збірна не вийшла з групи і поступилася в двох матчах другого за значимістю європейського турніру.

Колишній гравець збірної України Артем Бесєдін в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Збірна» висловив думку про результати команди Сергія Реброва на європейській першості та у Лізі націй.

Нападник казахстанського Ордабаси не назвав причину, що не вийшло у збірної на чемпіонаті Європи, на якому вона посіла останнє місце в групі.

«Я хоч і грав за збірну, але на Євро-2024 мене не було, тому мені важко давати оцінку виступу команди. Це справа тренерського штабу. Зі сторони можу сказати, що хлопці старалися, але щось пішло не так, особливо у матчі з румунами».

Бєсєдін вважає, що невдалий старт у Лізі націй (1:2 від Албанії і 2:3 від Чехії) можна виправити.

«Так, у синьо-жовтих не вийшов і старт в Лізі націй. Це як негативний шлейф після чемпіонату Європи. Але ще нічого не втрачено. Потрібно зробити правильні висновки та у жовтневих матчах показати все, що здатна ця команда. На цю збірну України покладаються великі надії. Колектив може все виправити».

  • Бесєдін грав за київське Динамо з 2016 по 2023 рр, з 2016 по 2021 рр. захищав кольори збірної України.
  • З 2023 року форвард грає за казахстанський Ордабаси, в складі якого став чемпіоном країни.
  • На його рахунку в цьому сезоні три голи в 12 матчах чемпіонату за казахстанську команду.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт