Збірна України з футболу

Конфлікт боснійської федерації з місцевим клубом став на заваді збірній України: пояснюємо, що сталося

Переглядів 1538
Віктор Глухенький
2 голоси
Стадіон «Грбавіца». Фото: Google
Національна збірна Боснії і Герцеговини змушена екстрено коригувати плани підготовки до поєдинку проти команди України через конфлікт між ФК Сараєво та тамтешньою федерацією футболу.

Чвари у боснійському футболі. Тамтешня національна збірна мала проводити тренування перед поєдинком плей-оф до Євро-2024 проти України на базі ФК Сараєво в Бутмірі (передмістя столиці БіГ), але через позицію клубу, команда Саво Мілошевича змушена буде працювати на стадіоні «Грбавіца» безпосередньо в Сараєво.

Про це повідомила пресслужба боснійської Федерації футболу без будь-яких подробиць.

Як виявилося згодом, таке рішення стало вимушеним заходом через конфлікт між боснійською федерацією футболу і ФК Сараєво: днями ця команда залишила поле під час матчу Кубка Боснії і Герцеговини на знак протесту проти суддівства.

Така зміна тренувального поля сталася в останній момент і тому обіцяє для збірної Боснії і Герцеговини певні складнощі логістики: тепер футболісти та тренерський штаб змушені будуть внести до свого графіка переїзди до Сараєво (стадіону Грбавіца) і назад. Базується команда в передмісті столиці Боснії і Герцеговини. Про це з посиланням на власні джерела проінформував портал dynamo.kiev.ua.

  • Нагадаємо, що у підсумковій турнірній таблиці групи С у відборі на Євро-2024 Україна з 14-ма очками посіла третю сходинку.
  • Майбутній суперник синьо-жовтих Боснія і Герцеговина у групі J фінішувала п'ятою.
  • Матч півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт