Збірна України з футболу

Конкурент Мудрику: Вацко назвав гравця Динамо, на якого повинен звернути увагу Ребров

Переглядів 1982
Олександр Карпенко
1 голос
Фото: ФК Динамо Київ
Блогер та коментатор Віктор Вацко поділився думками, хто може отримати виклик до збірної України на найближчі поєдинки плей-оф Ліги націй за вихід на Євро-2024.

Вацко в ефірі сьогоднішнього випуску авторського проекту On Air відзначив прогрес вінгера Динамо Владислава Кабаєва, який розкрився після зміни тренера.

«При Шовковському Кабаєв розкривається по-новому. Ці два матчі я бачу того праймового Кабаєва часу Зорі, який грає впевнено, сміливо, розкуто. В нього мізків, інтелекту, нестандартних рішень в принципі вистачає, а психологія накульгувала.

Він навіть в інтерв’ю говорив про нюанси стосунків з Луческу. Я багато його критикував, але треба визнавати – Кабаєв дуже додав. Швидкість, техніка нікуди не ділися, але з’явилися легкість, впевненість, сміливість, розкутість в діях, він не боїться ризикувати в прийнятті рішень».

На думку журналіста, Кабаєв своєю грою заслуговує отримати запрошення від Сергія Реброва.

«Якщо Кабаєв продовжить в такому ж ключі, я не здивуюся, якщо на нього зверне увагу тренерський штаб національної збірної України. З правими вінгерами у нас порядок, а зліва з правоногих вінгерів – Мудрик і все.

Я впевнений, що Кабаєва штаб Реброва повинен розглядати, особливо, в такій формі, якщо він і надалі продовжить демонструвати такий же футбол», – сказав Вацко.

  • 28-річний Кабаєв в поточному сезоні провів за Динамо 13 матчів, забив два голи, віддав два асисти.
  • 21 березня збірна України зіграє з Боснією і Герцеговиною в рамках плей-офф кваліфікації Євро-2024. 
  • У разі перемоги на українців чекає зустріч з переможцем пари Ісландія – Ізраїль.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт