Збірна України з футболу

Легенда Шахтаря встав на захист Реброва: фахівець дав зрозуміти, хто має приймати рішення про звільнення тренера

Переглядів 86
Віктор Глухенький
1 голос
Головний тренер збірної України Сергій Ребров та президент УАФ Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Ексголкіпер національної збірної України Юрій Вірт вважає, що не варто розпалювати тему звільнення Сергія Реброва з посади головного тренера синьо-жовтої дружини на час її участі у Лізі націй.

Юрій Вірт став на захист Сергія Реброва після хвилі хейту, яку фахівець отримав на свою адресу після невдалого старту синьо-жовтих у Лізі націй.

Легендарний воротар Шахтаря (100 поєдинків у помаранчево-чорному светрі) вважає, що вирішити долю керманича головної команди країни, себто звільнити його із займаної посади раніше терміну контракту, може лише одна людина у нашій країні – багаторічний партнер Реброва по Динамо та один з його найкращих друзів, чинний президент УАФ Андрій Шевченко. 

«В нас є президент УАФ, у нього є багато помічників, які знають більше, ніж усі ми разом узяті. На мою думку, в будь-якому разі Сергій Станіславович має допрацювати до кінця Ліги націй. Далі вже треба дивитися на результат, на гру і тоді приймати рішення. До нового року взагалі не має стояти питання про звільнення чи відставку», – розповів Вірт в інтерв’ю SportNews.

У першому турі Ліги націй Україна програла команді Албанії (1:2), а у другому Чехії (2:3) й нині перебуває на останньому місці у своєму квартеті.

  • Поєдинок третього туру Ліги націй між Україною та Грузією буде зіграно сьогодні, 11 жовтня.
  • Початок гри, яка пройде у польському місті Познань, заплановано на 21:45 за київським часом.
  • Ребров очолив національну збірну України в червні 2023 року і під його керівництвом синьо-жовті вийшли на Євро-2024.
  • Контракт фахівця з УАФ розрахований до 31 липня 2026 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт