Збірна України з футболу

«Лишають нам шанс здобути друге місце»: Ребров в інстаграмі відреагував на перемоги збірної України

Переглядів 9254
Дмитро Котков
4 голоси
Сергій Ребров. Фото: Google
Наставник української збірної Сергій Ребров висловився про те, що його підопічні набрали шість із шести очок в жовтневих матчах відбору Євро-2024.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров висловився про перемоги жовто-синіх в матчах проти Північної Македонії (2:0) та Мальти (3:1).

«Дякую усім за ще один продуктивний збір! 6/6 очок лишають нам шанс здобути друге місце у цій важкій групі. В нас залишається найважливіша, вирішальна гра проти Італії через місяць», – написав Ребров у себе в інстаграмі.

Також наставник української збірної сподівається на підтримку фанатів в матчі проти Італії в Леверкузені.

«Хоч і домашній матч ми в котрий раз будемо проводити далеко від дому, я дуже сподіваюсь та вірю у вашу підтримку, яка була на найвищому рівні у Трнаві, Вроцлаві та Празі у цьому відборі - вона нам буде дуже важлива!»

  • У групі С відбору Євро-2024 ситуація така: Англія іде першою з 16 очками, Україна друга з 13 балами, у третьої Італії 10 пунктів, а четверта Північна Македонія набрала сім очок. У Мальти нуль балів.
  • Матч Україна – Італія відбудеться в Леверкузені 20 листопада (21:45).
  • Перед цим 17 листопада італійці зіграють з македонцями і, якщо вони переможуть, в матчі з українцями Скуадру Адзурру влаштує і нічия. А команді Реброва, аби вийти на Євро, треба буде тільки перемагати.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт