Збірна України з футболу

Матч проти Північної Македонії: у збірної України з’явилися нові варіанти із домашнім стадіоном на поєдинок відбору Євро

Переглядів 1619
Дмитро Котков
2 голоси
Фортуна Арена. Фото: Google
Українська збірна домашню зустріч проти Північної Македонії в рамках відбіркового циклу чемпіонату Європи може зіграти в столиці Чехії на стадіоні Славії.

Збірна України домашній матч відбору Євро-2024 із національною командою Північної Македонії може зіграти у Чехії. Про це повідомляє видання Sport.cz.

До УАФ із такою пропозицією звернулася празька Славія. Клуб готовий надати українській команді свій стадіон «Фортуна Арена», а також взяти на себе всі витрати з перебування «жовто-синіх» у Празі.

Також зазначається, що Українська асоціація футболу має варіант проведення домашньої гри з Північною Македонією у столиці Словаччини – Братиславі.

  • Домашня зустріч України з балканською командою відбудеться 14 вересня.
  • У 2023 році збірна України в рамках відбіркового циклу Євро-2023 програла Англії (0:2), а також здобула вікторії в поєдинках проти Північної Македонії (3:2) і Мальти (1:0).
  • Дев’ятого вересня українська збірна зіграє домашній матч кваліфікації чемпіонату Європи зі збірною Англії. Українці прийматимуть британців у польському Вроцлаві. 12 вересня на виїзді команда Реброва зустрінеться з Італією.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт