Збірна України з футболу

«Відверта маячня»: прес-аташе збірної України спростував чутки про поведінку деяких гравців

Переглядів 664
Дмитро Котков
1 голос
Збірна України святкує гол у матчі з Брентфордом. Фото: Google
Олександр Гливинський висловився стосовно того, що, за чутками, деякі футболісти не хотіли одягати форму Joma. За словами журналіста, всі представники збірної України на тренуваннях одягають екіпіровку іспанського бренду.

Прес-аташе збірної України та глава Асоціації спортивних журналістів України Олександр Гливинський у себе на сторінці у Фейсбуці написав, що ніхто з футболістів «жовто-синіх» не відмовлявся носити екіпірування іспанського бренду Joma.

Гливинський зазначив, що окремі телеграм-канали, а за ними і окремі ЗМІ, поширили інформацію про те, що деякі гравці національної команди відмовилися вдягати форму Joma на зборах команди.

«На всіх фото і відео чудово видно, що всі гравці національної команди без винятку на тренуваннях і на матчі з Брентфордом одягнуті у форму Joma – технічного партнера збірної, який чітко заявив, що припинив будь-яку комерційну та спонсорську діяльність на території росії та білорусі», – написав журналіст.

З риторичним питянням «Тоді на кого розрахований такий вкид від анонімних телеграм-каналів?» прес-аташе додав наступне: 

«Це ж настільки треба не поважати своїх читачів, щоб годувати їх такою відвертою маячнею? Відтак закликаю ЗМІ поширювати лише офіційну та перевірену інформацію і не популяризувати брудні анонімні помийки», – додав Гливинський.

Матч відбіркового циклу Євро-2024 Англія – Україна відбудеться 26 березня на лондонському стадіоні «Вемблі». Початок зустрічі о 19:00 за київським часом.

Зазначимо, що у групі С разом з українцями також грають збірні Італії, Північної Македонії та Мальти.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт