Збірна України з футболу

«Ми можемо бути лідерами»: тренер Боснії і Герцеговини зробив серйозну заяву напередодні матчу з Україною

Переглядів 665
Дмитро Котков
1 голос
Саво Мілошевич. Фото: Google
Саво Мілошевич, який очолює боснійську збірну, висловився про майбутній поєдинок проти української національної команди, яку тренує Сергій Ребров.

Головний тренер збірної Боснії і Герцеговини Саво Мілошевич відповів на питання журналістів перед матчем проти України.

«Усе справді феноменально. Ми боялися травм, але тепер, коли ми зібралися всі разом, ми повинні бути задоволені. Тільки Неманья Більбія приїхав з невеликою травмою, але ми її усунемо. Кенан Пірич дістав забій, але все буде добре, він зараз у дорозі, тож ні у кого немає травм, за винятком Адріана Баришича. Всі інші в порядку».

Також коуч балканської команди додав такі слова:

«Я бачу наш шанс у тактичній дисципліні та боротьбі. Думаю, ми можемо бути лідерами. Я не буду повторювати про домашнє поле, оскільки ви постійно скаржитеся на нього, але це, безумовно, наша перевага. Абсолютно ясно, що нам потрібно робити. Ми, тренери, скаржимося на брак часу, але нам не потрібно більше часу для того, що ми підготували. Нам потрібна тактична дисципліна, але ми розуміємо, чого хочемо і як це зробити», – сказав Мілошевич на пресконференції.

  • У четвер, 21 березня, збірна України в гостях проведе півфінальний стиковий матч кваліфікації до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.
  • У випадку перемоги синьо-жовті 26 березня зустрінуться у фіналі стикових матчів із переможцем пари Ізраїль – Ісландія.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт