Збірна України з футболу

«Міша цього не робить»: Мілевський назвав свого «Лева матчу» та вказав на недоліки Мудрика

Переглядів 143
Артем Жилінський
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Збірна України заробила чотири очки у жовтневих матчах Ліги націй. Після нічийного результату в поєдинку з Чехією Артем Мілевський висловив свою думку про найкращих гравців цього матчу.

Колишній нападник збірної України Артем Мілевський висловився про те, хто, на його думку, гідний звання «Лев матчу» у поєдинку проти Чехії (1:1). Однак спочатку Артем зазначив, кому б він не віддав цю нагороду.

«Мішані (Мудрику) точно ні. Слухав я наших коментаторів, які дуже хвалили Мішу і казали: «Мудрик – це такий футболіст, який робить різницю». Можливо, і добре, що хвалять, але за скільки матчів Міша забив гол Грузії? Моя думка така – якщо людина грає в Челсі, а не в умовній Шепетівці, то різницю вона має робити в кожній грі, а Міша цього не робить. Добре, він забив Грузії, а далі що?».

Потім він чітко окреслив свого фаворита.

«Лева матчу» я віддам Сані Зубкову. Він вийшов на заміну в непростий момент, віддав класну передачу Коноплі в епізоді з пенальті, був активним на правому фланзі. Саня – мислячий гравець, який розуміє футбол. Зубков завжди грає стабільно, тому для мене він найкращий гравець учорашнього матчу», – сказав Мілевський для Sport-express.ua.

  • Збірна України набрала чотири очки і зараз перебуває на останньому місці у своїй групі. 
  • Чехія лідирує з сімома балами, у той час як Грузія та Албанія мають по три очки.
  • У недавньому поєдинку Україна зіграла внічию із Чехією 1:1.
  • А минулого туру українці здобули свою першу перемогу в Лізі націй, обігравши Грузію завдяки точному удару Михайла Мудрика.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт