Збірна України з футболу

Морозюк готується до політичної кар’єри? Реакція екскапітана Динамо на зустріч з народною депутаткою Тимошенко

Переглядів 4011
Дмитро Котков
4 голоси
Микола Морозюк і Юлія Тимошенко. Фото: телеграм-канал Бомбардир
Колишній захисник київського Динамо Микола Морозюк прокоментував зустріч відомою українською політичною діячкою Юлією Тимошенко.

Декілька днів тому в інтернеті з’явилося фото, на якому зображені Микола Морозюк та Юлія Тимошенко. Екскапітан Динамо в інтерв’ю для сайту Sport-express.ua прокоментував зустріч із колишньою прем’єркою України та головою політичної партії Батьківщина.

«Це була товариська зустріч. В політику я не пішов. З Юлією Володимирівною – це була частково запланована, частково спонтанна зустріч, на якій ми були присутні з моїми друзями. Я навіть не зрозумів, звідки це фото з’явилося в інтернеті».

Також Морозюк додав, що це був приватний тренінг для молодих людей.

«Якщо описувати в загальному, то так, це був приватний тренінг для молодих амбітних людей. Поки що немає чого говорити. Можливо, в подальшій перспективі плани якісь і є, але як воно буде поки важко сказати. Юлія Володимирівна – це досвідчена людина, яка багато чого побачила в політиці. Вона ділилася з нами своїм життєвим досвідом, розповідала, як не повторювати її помилки».

  • Морозюк є вихованцем київського Динамо. Найбільших успіхів у кар'єрі він досяг у своєму рідному клубі, за який провів 117 матчів, забив дев'ять м'ячів і віддав 24 результативні передачі.
  • За час професійної кар'єри гравець, окрім Динамо, захищав кольори столичної Оболоні, Кривбасу, Металургу з Донецька, турецького Різеспора, одеського Чорноморця та Іпсонаса з Кіпру.
  • У складі національної збірної України футболіст провів 14 матчів: один гол.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт