Збірна України з футболу

«Можуть робити різницю на полі»: Забарний назвав сильні сторони збірної Чехії перед очним протистоянням

Переглядів 31
Артем Жилінський
1 голос
Ілля Забарний. Фото: УАФ
Центральний захисник англійського Борнмута та збірної України Ілля Забарний поділився своїми думками щодо матчу синьо-жовтих проти Чехії в рамках Ліги націй.

Центральний захисник збірної України Ілля Забарний висловився щодо газону у матчі проти Грузії (1:0), а також пояснив, чому у Вроцлаві синьо-жовті гратимуть на щасливому стадіоні.

«Поле справді було в жахливому стані, це не рівень збірних. Щодо Вроцлава, то, можна сказати, це щасливий для нас стадіон. Але ми розуміємо, що буде важка гра, і що нам потрібна тільки перемога. Я хочу подякувати вболівальникам, які прийшли на попередню гру. Запрошую всіх, хто може, прийти й підтримати нас завтра, адже це важливо як для нас, так і для всієї країни».

Також захисник Борнмута розповів, що збірна Чехії має сильних гравців, які виступають в АПЛ. 

«У Прем’єр-лізі немає слабких гравців, я на власному прикладі розумію, як важко там грати. Тому мати в збірній футболістів такого рівня — великий плюс для неї. Вони — класні гравці, які можуть робити різницю на полі», – заявив Забарний на прес-конференції перед матчем.

  • Україна, маючи три залікові пункти, продовжує займати четверте місце в групі В1.
  • Вище йдуть збірні Албанії (три очки) та Чехії (шість очок). Очолювати квартет з шістьма балами та кращими додатковими показниками продовжує команда Грузії.
  • Наступний матч команда Реброва проведе проти чеської збірної 14 жовтня. Початок гри у Вроцлаві о 21:45.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт