Збірна України з футболу

«Наче вперше викликали до збірної»: Коноплянка розповів про свої щасливі емоції

Переглядів 362
Дмитро Котков
1 голос
Євген Коноплянка. Фото: Google
33-річний вінгер польської Краковії Євген Коноплянка розповів, у якій він зараз перебуває формі. Також український футболіст зазначив, що він відчув, коли дізнався, що його знову викликали до національної збірної.

Вінгер Краковії Євген Коноплянка, якого було викликано до збірної України, розповів, у якій він перебуває формі, а також висловився про переможний спаринг «жовто-синіх» проти Брентфорда Б (2:0).

«Почуваю себе дуже добре. Тренери можуть сказати, в якій я формі. Гадаю, провели гарний матч. Виграли закономірно», – сказав Коноплянка в інтерв’ю «ВЗБІРНА».

Також український футболіст зазначив, що він відчув, коли побачив себе у списку викликаних на матч відбору Євро-2024 з Англією.

«Ви навіть не знаєте, що у мене було всередині. Наче вперше викликали до збірної, були такі емоції. Хочу сказати, що мене переповнюють емоції. Я можу, буду давати на футбольному полі все, на що я ще здатний», – додав Коноплянка.

Матч відбіркового циклу Євро-2024 Англія – Україна відбудеться 26 березня на лондонському стадіоні «Вемблі». Початок зустрічі о 19:00 за київським часом.

Зазначимо, що у групі С разом з українцями також грають збірні Італії, Північної Македонії та Мальти.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт