Збірна України з футболу

«Навіть Ребров не очікував»: Кварцяний дав чіткий прогноз на матч проти Грузії, згадавши Лобановського і Динамо

Переглядів 1167
Віктор Глухенький
3 голоси
Віталій Кварцяний. Фото: Google
Культовий тренер луцької Волині Віталій Кварцяний поділився очікуваннями від поєдинку третього туру Ліги націй між національними збірними України та Грузії.

Віталій Кварцяний вважає, що варто зменшити тиск на підопічних Сергія Реброва та самого тренера, бо зайве нагнітання довкола невдалого старту в Лізі націй може лише нашкодити синьо-жовтим.

Фахівець певен, що Мудрик та компанія і так все чудово розуміють.

«Ми бачили усі помилки гравців, яких навіть Ребров не очікував. Однак зараз не будемо їх згадувати, адже головний тренер збірної разом з підопічними усе це пережили, пропрацювали, зробили висновки і внесли корективи.

Сподіваємось, що наші футболісти зменшать помилки, а збільшать позитив, агресію і націленість на ворота. Я би сказав, наблизять себе до чужих воріт. І до голів теж».

Також Кварцяний не вважає за потрібне зайве боятися зоряного покоління Грузії, бо в нас є і були гравці світового класу.

«У грузинському футболі з’явилось таке покоління, яке може ще більше посилити свій рівень. Ми ж бо знаємо славетні футбольні покоління інших країн – Польщі, Чехії, Угорщини. Та й України теж – варто згадати, як грала збірна за часів Валерія Лобановського, а також київське Динамо, котре вигравало Кубок кубків у 1975-му,1986-му та Суперкубок у тому ж 1975-му».

Щодо конкретно сьогоднішнього матчу, то Віталій Володимирович вірить у вікторію наших хлопців.

«Україна переможе 2:1», – розповів Кварцяний в інтерв'ю Sport.ua.

Нагадаємо, що у першому турі Ліги націй Україна програла команді Албанії (1:2), а у другому Чехії (2:3) й нині перебуває на останньому місці у своєму квартеті.

  • Поєдинок третього туру Ліги націй між Україною та Грузією буде зіграно сьогодні, 11 жовтня.
  • Початок гри, яка пройде у польському місті Познань, заплановано на 21:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт