Збірна України з футболу

«Не хочуть псувати один з одним стосунки»: ексгравець збірної знає, що насправді відбувається в нашому футболі

Переглядів 73
Богдан Чернишевський
1 голос
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Колишній гравець збірної України і декількох вітчизняних клубів Кирило Ковальчук поділився своєю думкою про атмосферу в колективі національної команди.

Колишній півзахисник збірної України Кирило Ковальчук в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Збірна» висловив свою думку про поточну атмосферу в колективі команди Сергія Реброва.

Ковальчук вважає, що настрій гравців збірної після двох поразок від Албанії (1:2) і Чехії (2:3) у стартових матчах Ліги націй не можна назвати позитивним. 

«Я розумію, як і будь-який інший у минулому професійний гравець, що у них зараз на душі, що вони відчувають, які у них переживання, який занепад. Приємніше, звичайно, тренуватися і готуватися до ігор, коли в тебе гарний настрій».

Колишній гравець вважає, що національну команду недостатньо критикують. 

«Проте у нас їх ніхто з усіх боків не критикує! Якщо чесно, то у нас стосовно футболістів збірної немає і ніколи не було критики!».

За словами Ковальчука причиною цьому є близькі стосунки гравців з представниками ЗМІ. 

«У нас представники преси та футболісти настільки близькі та поважають один одного, що не хочуть псувати стосунки. Ну, скажіть чесно, де ця критика? Щоб хтось десь просто сказав, що наші футболісти погано зіграли? Ми програємо 0:3 Румунії – ну, трохи пожурили за це гравців. Яка тут критика?».

На його думку, прикладом розумної критики є Бразилія. 

«Критика футболістів є в усіх інших країнах. Взяти, наприклад, Бразилію: там, якщо щось не так, усім дістається. А ще з усіх боків підключиться критика з інших країн. У нас чогось схожого на це немає. Якщо ви бачите цю критику у нас, то особисто я – ні», – сказав Ковальчук.

  • Ковальчук провів чотири матчі за збірну України в 2014 році і не відзначився результативними діями.
  • Команда Сергія Реброва невдовзі зіграє в Лізі націй в грузинами (11 жовтня) і чехами (14 жовтня).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт