Збірна України з футболу

«Не Ребров інтерв’ю давав, а якийсь фейсбук Протасова‎»: Вацко продовжує критикувати тренера збірної України

Переглядів 3216
Артем Жилінський
3 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий журналіст Віктор Вацко висловив своє невдоволення звітом головного тренера національної збірної України Сергія Реброва щодо виступу синьо-жовтих на Євро-2024.

Журналісту Віктору Вацку не сподобався надто сухий звіт головного тренера збірної України Сергія Реброва за підсумками виступу на Євро-2024.

У цьому контексті Вацко навіть згадав легенду українського футболу та колишнього першого віце-президента УАФ Олега Протасова, який вирізнявся тим, що часто у своїх особистих соцмережах висловлювався не завжди цілком зрозуміло про дії УАФ.

«В принципі, я навіть не знаю, що сказати. Таке враження в мене виникає, що це не Ребров інтерв’ю давав, а якийсь фейсбук Протасова за нього написав».

Відзначимо, що Реброва критикував не тільки Вацко, тому журналіст намагається зрозуміти, що хотів пояснити цим звітом Ребров.

«Добре ми виступили чи погано? Це перемога чи це зрада? Не показали свого потенціалу – чому не показали свого потенціалу? Які причини?», – сказав він у програмі YouTube-каналу «Вацко Live».

  • Збірна України набрала чотири очки в групі з Румунією (0:3), Словаччиною (2:1) та Бельгією (0:0);
  • Синьо-жовті посіли останнє місце у квартеті та покинули форум.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт