Збірна України з футболу

«Не викликає питань»: Вацко розповів, чому Степаненко попросив не включати його в заявку на Мальту

Переглядів 19934
Дмитро Котков
6 голосів
Тарас Степаненко. Фото: Google
34-річний досвідчений гравець національної команди України Тарас Степаненко не був включений до заявки на гру проти мальтійців. Віктор Вацко дав зрозуміти, чому було прийнято таке рішення.

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко сам запропонував тренерському штабу команди не вносити його у заявку на матч кваліфікації Євро-2024 проти Мальти (3:1). Про це повідомив журналіст Віктор Вацко.

«Ситуація зі Степаненком заслуговує на те, щоб її виділити. Сергій Ребров сказав Тарасові, що у цьому матчі він на нього не розраховує. Степаненко підвис на жовтих картках, і якби отримав жовту з Мальтою, пропускав би фінал групи проти Італії. Тому логічність і зваженість цього рішення тренерського штабу не викликає у мене жодних питань», – сказав коментатор в ефірі «Вацко Live».

Також журналіст додав такі слова стосовно ситуації зі Степаненком та збірною:

«Своєю чергою Тарас запропонував тренерському штабу не вносити його у заявку на матч, а внести гравців, які раніше не потрапляли у заявку, але працювали у тренувальному процесі на рівні з усіма. Таким чином, той же Назарій Русин, вперше потрапляючи у заявку на матч збірної, отримував можливість дебютувати за національну збірну України», - сказав Вацко.

  • У групі С відбору Євро-2024 ситуація така: Англія іде першою з 16 очками, Україна друга з 13 балами, у третьої Італії 10 пунктів, а четверта Північна Македонія набрала сім очок. У Мальти нуль балів.
  • Матч Україна – Італія відбудеться в Леверкузені 20 листопада (21:45).
  • Перед цим 17 листопада італійці зіграють з македонцями і, якщо вони переможуть, в матчі з українцями Скуадру Адзурру влаштує і нічия. А команді Реброва, аби вийти на Євро, треба буде тільки перемагати.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт