Збірна України з футболу

«Не зовсім влаштовує пропозиція від УАФ»: Гецко розповів про збірну України та Реброва

Переглядів 1316
Дмитро Котков
1 голос
Сергій Ребров. Фото: Google
Іван Гецко поділився своєю інформацією стосовно того, чи може український наставник Аль-Айна Сергій Ребров стати головним тренером збірної України.

Легендарний нападник збірної України Іван Гецко поділився своєю інформацією стосовно того, чи може Сергій Ребров очолити «жовто-синіх».

«Усі чекають що команду влітку очолить Сергій Ребров. Але хіба так поводиться український тренер, який хоче працювати у головній команді країни? Сергій Станіславович не заявляє чітко своєї позиції. За моїми даними, його не зовсім влаштовує пропозиція від УАФ», – сказав Гецко в інтерв’ю Tribuna.

Також Гецко зазначив, які шанси в України посісти друге місце в групі відбору до Євро-2024.

«Англію ми у своїй історії вже перемагали та грали внічию, у британців теж реально відбирати очки. Друге місце групи С - досяжний результат. Навіть у такій складній ситуації, коли у збірної невідомо, коли будуть домашні матчі, головна команда не може брати паузу», - додав Гецко.

Зазначимо, що збірна України у відборі до чемпіонату Європи стартувала з виїзної поразки від національної команди Англії (0:2). Окрім британців, разом з українцями в групі С також грають збірні Італії, Північної Македонії та Мальти.

Євро-2024 відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт