Збірна України з футболу

«Окрім Буяльського»: Караваєв розповів, що зробили майже всі гравці збірної України перед матчем з Англією

Переглядів 890
Дмитро Котков
2 голоси
Олександр Караваєв. Фото: Google
Захисник київського Динамо Олександр Караваєв розповів про підготовку національної команди України до поєдинку відбіркового циклу Євро-2024 з Англією.

Захисник збірної України Олександр Караваєв заявив, що «жовто-сині» перебувають у добрих кондиціях напередодні матчу відбору Євро-2024 з Англією.

«Після контрольного матчу з Брентфордом утоми не відчуваємо. Усе дуже добре. Усі зіграли по тайму, окрім Буяльського, який відіграв увесь поєдинок. Навантаження було середнім. Така нормальна тренувальна зустріч із підвищеною відповідальністю», – цитує Караваєва офіційний сайт УАФ.

Також гравець Динамо зазначив, що в збірній України на даний момент добра атмосфера в команді.

«Зараз у команді велика конкуренція, усі готові, працюють щосили. Й атмосфера гарна, і бойовий дух, що дуже важливо, на високому рівні. Ми одна сім'я, робимо одну справу, і всі допомагають один одному», – додав Караваєв.

Матч відбіркового циклу Євро-2024 Англія – Україна відбудеться 26 березня на лондонському стадіоні «Вемблі». Початок зустрічі о 19:00 за київським часом.

Зазначимо, що у групі С разом з українцями також грають збірні Італії, Північної Македонії та Мальти.

До слова, 23 березня Англія на виїзді перемогла збірну Італії з рахунком 2:1. А Північна Македонія виявилася сильнішою за Мальту (2:1).

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт